divendres, 12 de setembre del 2008

Una notícia de Girona. Ens afecta?














Girona enamora! i és la nostra capital  de Comarca. En els anys Girona s'ha fet una gran ciutat. Recordo els anys 80 que era més important Figueres que Girona. Segurament amb l'Ave es promocionarà. Però hi ha una idea clara de Girona, ja no pot crèixer esta casi bé tota unida amb els diferents pobles del costat. Possiblement Salt i Sarria és l'exemple més clar. 

Tímidament al diari de Girona ha sortit la següent notícia que m'ha fet treure diferents idees, la notícia és la següent: Girona inicia els tràmits per delimitar el municipi i crea una comissió.

Aquesta comissió només hi ha persones de Girona. No ho hauríem de fer amb tota la gent de les contrades?  No anirà Girona a buscar terrany municipa a partir de la resta dels pobles? Perquè és vol donar tant importància afegint 2 tinents alcaldes i l'alcaldelsa? En un principi aquesta notícia a mi em fa malfiar.  En temps on l'aixeta de la financiació  municipal està tancada no estaran buscant fonts de financiació d'altres pobles? pot un poble com Fornells de la Selva competir amb els límits amb Girona? Curiòs que una notícia tan curta sorgeixin tants interrogants.