divendres, 5 de setembre del 2008

FORNELLS DE LA SELVA

FORNELLS DE LA SELVA

Fornells de la Selva és un poble en creixement que es troba al costat de Girona. En altres anteriors posts vaig parlar que en els pobles hi havia un gran problema de inseguretat ciutadana o d’un gran incivisme. Curiosament a Fornells de la Selva està al tocar de Girona ciutat i es suposa que hauria de tenir uns serveis semblants a ella per la seva proximitat. La meva sorpresa és que la realitat és una altra. Fornells, té els mateixos problemes que tots els pobles rurals de Catalunya. La manca de connexions alternatives a Telefonica és nul·la per exemple però possiblement el combat cap a la inseguretat és més gran.

Ahir al matí al parking municipal de Fornells de la Selva van intentar a robar tres cotxes i van entrar a robar a una casa. Això fa que segurament el govern d’aquest petit poble hagi de prendre mesures. Una ben clara la policia municipal de Girona i Salt  s’haurian d’adaptar al territori. Encara que per mi la major solució passa per aconseguir una polícia propia unint-se amb diferents pobles veïns.

Malgrat aquesta crítica dir, que Fornells de la Selva destaca per la quantitat de coses que es fan, i de la quantitat d’infrastuctures que té. Segurament és un poble que no ha de tenir enveja a cap gran ciutat. Possiblement amb l’augment de 1000 habitants que ha tingut en breu temps, s’haurà d’adaptar. Apa siau!