dissabte, 13 de setembre del 2008

El local d'entitats de Fornells de la Selva














Realment el local d'entitats amb l'estelada i la senyera el dia 11 de setembre va quedar un racó fabulòs del nostre poble de Fornells de la Selva.

L'únic que va estranyar és que l'ajuntament no hagués participat amb el projecte estelada.


Aprofito per presentar-vos el local d'entitats que com veieu està al costat de l'esglèsia i tinc reservada una petita sorpresa que us estic reservada.

Al l'inici d'aquest any es va inagurar aquest nou centre d'entitats, que s'utilitzarà com un lloc polivalent. A més cada entitat té un petit lloc. Així soluciona un problema que sempre tenim totes les associacions que és l'ha d'aconseguir un local. Sens dubte, que aquí s'ha de felicitar el suport de l'ajuntament.  Hi ha una gran preocupació per ajudar les entitats del poble. Us avanço que d'aquí res hi haurà una nova web de fornells*3, però això serà un nou post. Ara simplement us dono l'esboç de la web. 

Es veritat que aquesta setmana Fornells de la Selva ha estat un dels municipis que ha entrat en el pla contra el mosquit tigre. Us diré la meva opinió de tot això que sí que es un problema però no per dedicar-hi tants de diners de sensibilització.

4 comentaris:

LNC ha dit...

Visca Catalunya lliure !!!!

sort i ànims amb el bloc

David de las Heras ha dit...

Gràcies Silenca.
Després de llegir tantes vegades el teu bloc. Havies de ser tu la primera en escriure xddd

Jordi ha dit...

Sort i empenta !!!!

David de las Heras ha dit...

Gràcies Jordi
Estem en contacte.