dilluns, 8 de setembre del 2008

La incoherència d'Erc a Fornells de la Selva




















Erc ha Fornells fa una oposició negativa i no positivista. En el Forn de Fornells la revista de tot el poble on apareix els diferents plens es denota que està en contra de tot el que proposa Ciu.

En un principi el que creïa era que Ciu no deixava dir la paraula Erc, ja que Erc o votava contra o s'abstenia. Però amb la Farinera ho he vist clar, aquesta obra que ha de ser un gran centre cívic de Fornells, i centre de formació. On hi haurà un teatre, diferents aules de ball etc... va ser molt criticada per Erc ja que la inversió que s'ha fet és molt gran.

Segurament hagués estat més barat enderrocar-ho i tornar-ho a refer, però s'haués perdut un patrimoni del poble, que ara tindrà una funció social. Perquè Erc estan en contra de la Farinera ara ens vol fer la propaganda que la "diputació governada per Erc dóna 200.000 euros a la farinera" Aquesta oposició no ajuda a construir el poble. A més que es dediquen a crear un bloc i porta dos mesos sense actualitzar-se.
Sí que es veritat que Ciu, només edita una petita revista de Fornells. En la Foto es pot veure l'Alcalde Gabriel Casas i el president de dipuació amb la Farinera al Fons.