divendres, 5 de setembre del 2008

Fornells de la selva —8km de Nacional en 4 anys

Fornells de la selva —8km de Nacional en 4 anys

El 4 de març del 2004, en plena campanya de les eleccions al Congrés, el llavors secretari d’estat d’Infraestructures, Benigno Blanco (PP), va col·locar la primera pedra del desdoblament de l’N-II entre Fornells i l’aeroport. Aquell dia, Blanco es vanagloriava que les obres estarien acabades al cap de dos anys. I n’han passat gairebé quatre, per fer tant sols 8Km autopistes.

Estic segur que si se li donés al club d’excalèctric de Fornells de la Selvatots els diners per fer l’autovia de la nacional 2, vessin acabat abans. Curiosament en vés, de tardar 2 anys, han tardat una legislatura completa, no hi ha electoralisme amb això? Que voleu us digui. Jo crec que els diputats i diputades de Girona haurien d’haver tingut més vista i tenir més control amb aquestes obres.

Tot això el que ha provocat un col·lapse durant 4 anys de la nacional en la entrada de Girona, creant un tapaforats a Fornells de la Selva, perquè han vist una alternativa.

He estat mirant per la Catosfera a veure quines webs polítiques de Fornells de La Selva existeixen. Només n’he trobat unaERC, però s’ha de dir que molt poc actualitzada, i si vas al programa electoral no hi ha res. Si que existeix un butlletí però data de fa tres mesos enrere, en altres partits no he trobat absolutament res. Esquerra podria haver denunciat la situació de la variant.