dissabte, 4 d’octubre del 2008

Wifi a Fornells de la Selva. L'Alcalde té raó

Quina responsabilitat tenen els ajuntaments si contracten serveis externs a l'ajuntament? Cada vegada els ajuntements tenen més competències ja que les administracions públiques no tenen tants diners. La solució és simple, ja que no poden traspassen a l'administració més municipal. Que evidentment és l'ajuntament.

Avui Fornells de la Selva torna a ser notícia aquest cop per culpa d'una multa de la comunicació del mercat de telecomunicacions el anomenat CMT. Com diu l'Alacalde de Fornells quina responsabilitat hauria de tenir l'ajuntament. Per mi cap!!!!! si es decideix externalitzar els serveis és l'empresa que hauria d'assumir la responsabilitat, però més enllà d'aquesta responsabilitat el Servei en aquest cas no funcionava. I jo pregunto perquè l'ajuntament ha decidit pagar una quantia, quan el servei ni funciona i l'empresa gesmedia ja no existeix. Amb aquests 2000 euros quantes coses es podien haver fet pel poble!!!!! Evidentment la culpa no té l'ajuntament.

Aquest problema va més enllà de l'ens municipal, l'ajuntament, les ampes molts cops necessiten externalitzar els serveis, ja que ells no ho poden fer. Perquè els que deriven els serveis no acaplaren la culpa i en canvi les principals gestores Sí. Quelcom s'està fent malament. I Ara mateix Fornells no té previmax!