dilluns, 13 d’octubre del 2008

L'ajuntament de Fornells de la Selva paralitza les obres per manca de subvencions


El diari de Girona, recull tot un article llanguíssim sobre la situació de la financiació de Fornells de La Selva. A la fi del boom immobiliari és un signe evident que els pobles es ressenteixen el nostre poble és un cas clar.
Que el vial no es sapiga que es pugui fer per manca de financiació és una notícia trista per Fornells de la Selva. Ja anteriorment n'havia parlat. De la seva necessitat. Provocat per la gran quantitat de cotxes que passen per Fornells per anar a Girona. Fa uns dies enrrera Girona va anunciar que possiblement faria una mesura segregadora dels pobles. Es tracta de crear parkings exclusius per Girona. I la Gent dels voltants de Girona?
Una altra obra necessària i prioritària per a tots els pobles és anar modernitzant totes les vies antigues dels pobles. Moltes vegades es denoten envellides pel llarg de temps. Fornells necessitava aquesta rehabilitació, perquè també té problemes de red elèctrica, aigua i connexió d'internet.
S'ha de felicitar l'ajuntament per dos factors importants:
1.-L'anunci que no pujaran els impostos. En temps de crisis és el que és més fàcil.
2.-La congelació del sou dels regidors pel be del poble. Això Sí que es sacrifici per una sola causa sense color polític. La causa és Fornells de la Selva.