dijous, 2 d’octubre del 2008

La Locanda: Restaurant i Pizzeria de Fornells de la Selva

Porto temps sense escriure, degut a que he estat preocupat un xic per temes d'educació. En el meu bloc de reflexions del món i d'educació us explicarà diferents temes que m'han anat preocupant.
El tema que avui us vull portar a sobre a la taula és la nova transformació que hi hagut en pocs mesos del que era el restaurant mentha convertit amb el nou Locanda. Qui va menjar en l'anterior Mentha e
l menjar era el tradicional mediterrani però potser la qualitat preu no era la recomanable. La veritat és que per les meves mandíbules degustatives no us hagués recomanat mai.

Una altra cosa és Locanda, un poble com Fornells de la Selva és interessant que els seus voltants tingui algun restaurant que es pugui menjar un xic bé. La veritat és que ja tenim el Local social, però realment al Locanda està que molt i molt bé. Com el seu nom indica és un restaurant-pizzeria, per tant a la carta i podreu de tot.

La seva carta italiana és molt completa igualment que les pizzes. El servei es pot dir que fins ara era ràpid eficient, amable.... Espero que segueixi així. El preu als caps de setmana rondarà cap a un 25 euros per persona. Fan menús als migdies feiner per uns 10 euros, i a més es troba a l'inici de Fornells de la Selva i té un aparcament ampli. En fi només em cal dir Bon profit.

2 comentaris:

LNC ha dit...

als de restaurant: El webmaster del bloc, s'hoa guanyat un tiberi ;-)))

David de las Heras ha dit...

Ja ja ja A veure si es veritat!!!