dilluns, 24 de novembre del 2008

La Inseguretat de Fornells de la Selva i tot Girona

Fornells de la Selva, avui ocupa tota la portada del Punt Diari. Segurament és mereix la gran menció que s'ha fet. N'he parlat sovint, i per causa de la crisis s'ha parat el tema de tenir polícia municipal.

Per la causa de la crisi també ha augmentat el vandalisme, recordo que fa un parell de setmanes van demanar interior que enviessin més mossos d'esquadra per patrullar, però van dir que eren suficient. El que crec és que han volgut desplaçar els mossos a Lleida sense estar preparats. I Si una ciutat com Girona també té un gran problema de inseguretat tinguent 100 policies municipals, no vull pensar els problemes que pot tenir Fornells de la Selva.

Més enllà de la inseguretat ja el fet de que evidentment si hi ha un problema de seguretat, empreses es plantegen de marxar o de no venir. Possiblement això sigui una de les causes que no hagi pogut vendre les dos naus que tenen. Provocant que no entri uns diners necessaris per finançar la Salitja. Espero que poguem veure el centre cívic inagurat a la Festa major. Necessitem Solucions, No pedaços.