dimarts, 27 de gener del 2009

Pisos de Protecció oficial a Fornells socials.

Molts cops, es parla en els programes electorals que es faran 50.000 habitatges de protecció oficials. I alhora de la veritatno arriben ni una quarta part de pisos de protecció oficial.

Un poble com Fornells de la Selva que pugui any darrera any, crear pisos de protecció oficial, em sembla que demostra la sensibilitat que té l'ajuntament amb els joves. Podeu veure l'annex i informació clicant aquí.

També aquest mateix any, s'han renovats els caps locals de CDC i ERC, esperem que això encara ajudi més a millorar el poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu,les primeras cases de proteccio oficial de fornells de la selva, es poden dir que estan fet encara i ulls. Que va passar que els senyors constructors van dir que tenian perduas aixo no es veritat , que pasa que van deixari de guanyar aixo es mes asertat,els pisos de proteccio oficial diuen que es pels joves de fornells de la selva pero no an pensat que amb 57 metros quadrats es pot viure?i el preu,mes cars i mes petits que la primera promocio que va fer el jovent del poble jejejejejjeeje.A que pasa a fornells que manen els de fora? totes les empresas que fabriquen els immobles son de barcelona,que pasa que els de girona no valen?ja que estem amb crisis podrien facilitar que els contratistes,lampistes etc... poguesin tenir feinai aixis abiterien el paro a moltes families bueno no pareriem mai i lo mes fort que a la reunio dels pisos entre ells no es posaben d acord lo millor.La gent que no estigui d acord com jo que deigin els seus comentaris.moltes gracies.

David de las Heras ha dit...

Escolta, jo visc en un pis de 57 metres quadrat. Ja m'agradaria tenir-ne mes però el preu és el preu.
Potser el que haurien d'haver fet és pissos de lloguer protegits.