dimarts, 24 de febrer del 2009

El PUNT DIARI FORNELLS DE LA SELVA i SILS


Ahir el Punt diari anunciava la seva nova web. Ahir amb els meus alumnes de l'acadèmia vaig estar visitant-la. Em va encantar, vaig trobar que era una eina útil d'informació municipal. Estic segur que a partir d'ara, serà un punt de referència de tot Catalunya. Fins i tot crec, que pot tenir més visitants que vilaweb.


El que vaig fer primer és cercar Fornells de la Selva, el resultat és una pàgina personalitzada del nostre poble. EL punt ja ho podem dir s'ha convertit, en un dels primers diaris 2.0 que són de paper.


Després vaig cercar Sils per veure la seva magnitut conseguim trobar tot tipus d'informació de Sils i els seus voltants.


Que hi manca? Hi manca possiblement, els blocs municipals, per ara els enllaços dels bloggers que hi ha són dels treballadors del Punt Diari, que potser estaria bé incorporar blocs municipals.

divendres, 20 de febrer del 2009

El locanda desapareix, el supermercat i correus.

Es curiòs que que cada dos per tres el restaurant de Fornells desapareixi. Ara ja no es diu Locanda, es diu Alpalau, avui i aniré i us diré que em sembla. Sembla que la crisis també pasi pel món gastronòmic.

Es curiós també que cada dos per tres senti queixes del supermercat, diuen que els seus productes moltes vegades són caducats.

I avui és el dia dels curiosos perquè cada vegada hi ha més veus de com potser que un poble com Fornells de la selva que ha crescut considerablement, encara tingui un serveis de quan tenia només un miler d'habitants. Han arribat a Can biel, unes fulletes per firmar perquè ampliïn l'horari de correus. Jo també vaig escriure fa temps quelcom.

També es curios, que han aparegut uns cartells a Fornells de la Selva, sobre un logotip, per crear una marca de comerços de Fornells.

divendres, 6 de febrer del 2009

ELS BOMBERS A GIRONA O FORNELLS DE LA SE


Ja fa un temps, que vaig advertir que els bombers es traslladarien a Fornells de la Selva. Això beneficia el poble, ja que el temps de resposta serà menor. Aquesta mesura plantajada per l'ajuntament amb la cessió dels terrenys als bombers. Fa uns 6 mesos sortia un plantejament al punt diari, on l'ajuntament de Girona des de l'oposició es plantejava, perquè l'equip de govern de Girona, no havia previst encara un pla d'usos pel parc de bombers.
La sorpresa d'avui és llegir diferents documents on es parla que ara CIU presenta una serie de mocions perquè Els bombers es quedin a Girona. Quan Ciu a Fornells ha lluitat perquè vagin a Fornells, us traspasso la informació:






S'ha presentat a l'ajuntament de Girona i al parlament, en el moment que Interior ja ha advertit que es traspasava a Fornells. Que hi ha al darrera d'aquesta maniobra.