diumenge, 15 de març del 2009

La immoralitat de la crisis.




Davant de casa durant gairabé 6 mesos he vist aquestes cases precioses. Porten 6 mesos, en que el vendedor ha canviat 3 vegades. Primer era Fincas Catalunya, després Progrup i ara el que és ara.
Més enllà del venedor, aquestes cases ens recorden la immoralitat que comporta la crisis econòmica. Mentre els joves de Fornells de la Selva no poden comprar cap casa ni cap pis, el govern està permetent que aquestes cases, segueixin sense ocupar ningú. No vole una mesura davant la crisis que acabin aquestes cases, i les col·loquin en lloguer oficial. Si en un poble com a Fornells en hi ha, segur que arreu d'Espanya en hi haurà moltes més.

1 comentari:

Alex ha dit...

Ben cert, cases buides mentre els joves ens hem de buscar la vida, qui sap si fora del poble. Perque pagar un lloguer a Fornells és més car que altres opcions properes (fins i tot Girona), i per suposat, com a mínim en el meu cas, ni em plantejo l'opció d'hipotecarme de per vida.

I no només aquestes cases, la nova zona residencial (sembla una urbanització dins del poble) creada prop de la zona esportiva segueix la mateixa línia.

Sort!!